Fritids-Fotograf og billedmager Lars Kjær  - Slip fantasien og dig selv løs!

Forside - Profil - Gratis fotografering - Galleri - Kontakt - Links

   

Kvinder søges til projekt: "Kvinden i det kunst-erotiske fotografi og maleri"

Piger/kvinder 20-60 år, alle typer og størrelser
til kunst/erotiske fotografier og malerier.
Du behøver ingen model-erfaring!

Du kan vælge imellem 2 kategorier:
"Allround model"
Bruges til fotos hvor både krop og ansigt er synligt og fotos med fokus på kroppens linier, samt fotos der bruges som oplæg til malerier.
"Anonym model"
Bruges fortrinsvis til fotos med fokus på kroppens linier, hvor ansigtet er drejet væk, maskeret eller udeladt. Der kan dog være nogen fotos med ansigt som udelukkende bruges som oplæg til malerier.

Private foto-sessions = skriv!
Dette foregår normalt hos modellen privat.

Dine personlige grænser respekteres, dog bør du være opmærksom på, at der fortrinsvis arbejdes med den nøgne krop. Enhver fotosession starter med en serie påklædte portrætter! Har du evt. selv nogle særlige ønsker, så imødekommes de fordomsfrit.

 

Du får:

"Intro-fotosession"
50-100 Uredigerede digitale fotos direkte fra kameraet på CD/DVD.
"Fast model"
15-25 Redigerede digitale fotos (2-5 forskellige variationer af hvert foto), på CD/DVD klar til print/web/email.

Brugen af de færdige fotografier og malerier sidestilles med, hvad en kunstner f.eks. normalt gør med sine værker: Herunder publicering på Internettet, magasiner, osv. Der arbejdes med den kunstneriske vinkel, IKKE den kommercielle som f.eks. "Side 9 pigen".

Der indgås en skriftlig BINDENDE KONTRAKT!

En fotosession er et univers skabt i fællesskab af model og fotograf, hvor omverdens fordomme og normer for en stund er langt langt borte.

Send en e-mail til mig:
(Gerne med et par fotos vedhæftet):
info@fotolars.dk
Mrk. "Kunst-erotisk model"

   

   

Om projektet:

Kvinden har i årtusinder været haft en central plads i kunstens verden. Kunst og erotik skal provoker og pirre, stimulere hjernen og fantasien.
Jeg vil derfor undlade at komme med en facitliste på, hvornår et fotografi/maleri er kunst, erotik eller noget helt andet. I min egenskab som fritids-fotograf og billedmager, er det på ingen måde min opgave at være smagsdommer, jeg ser tingene på min måde og fortolker dem. Jeg vil gerne udforske kvinden som det erotiske væsen hun er. Kvindekroppen i alle dens utallige variationer af linier og kurver, ung og gammel, tyk og tynd, osv. samt alle nuancerne. Det er op til den ukendte beskuer at bedømme det færdige fotografi/maleri, hvordan man definere skønhed og hvad man tænder på er individuelt. Min målgruppe er primært det voksne publikum.

Slip fantasien og dig selv løs!

En fotosession er et univers skabt i fællesskab af model og fotograf, hvor omverdens fordomme og normer for en stund er langt langt borte.

Min egen umiddelbare generthed overfor fremmede, gør mig måske til en bedre menneske-fotograf, da jeg på ingen måde virker frembrusende eller karlsmart-agtig.

Pikant/erotiske billeder er aldrig nemme, at finde modeller til, så hellere en lille pause uden den type  foto-sessions, frem for fotograferinger som jeg ikke brænder for.

   

 

Foto-opgaver:

Jeg er naturligvis altid åben overfor nye foto-opgaver. Send en e-mail med beskrivelse af opgaven og/eller hvem du er og hvilken type fotos du har brug for! Jeg forbeholder mig retten til at sige nej tak! men det er jo altid gratis at spørge mig!

Som fritids-fotograf og billedmager er model-fotos en 50/50 deal: Du får en stak gratis fotos og jeg får en gratis model.

NEJ TAK!

  • Fotos af børn og unge under 18 år!

  • Bryllup, barnedåb og konfirmation

  • Kommercielle foto-opgaver

 

Copyright: Lars Kjær - Helsingør - E-mail: info@fotolars.dk